СОФИЯ, ЦЕНТЪР
ИВАЙЛО 35

НОВО! БУТИКОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА В СТРОЕЖ, ГРАД СОФИЯ - ЦЕНТЪР. НАМИРА СЕ НА УЛ. “ИВАЙЛО“ 35.


Новострояща се бутикова жилищна сграда в самия Център на град София. Намира се на ул. "Ивайло" 35, с лице срещу градина „Ереван”, между Министерството на Земеделието и Руски паметник, на много комуникативно и същевременно тихо и спокойно място, на около 500 метра от пешеходната част на бул. „Витоша”, Съдебна плата, Президентство, Министерски съвет и ЦУМ.
Новостроящата се сграда на ул. "Ивайло" 35 e на девет етажа, основно с южно изложение. На подземния етаж и на партер са разположени гаражи, както и офис на партер, на останалите етажи - жилища, с по 2-3 функционални и правилно разположени апартамента на етаж.

Европейски стандарт на качество: луксозни общи части; 8 местен асансьор ORONA; Покрив – хидро и топлоизолация; Керамични тухли WIENERBERGER – Porotherm, осигуряващи надеждна енергийна ефективност; Каменна фасада; Топлоизолация – цялостна система на BAUMIT с минимална дебелина на пакета 10 см.; Немска PVC дограма TROKAL – 6 камерен профил от 76 мм PVC, с троен стъклопакет и нискоемисийно k стъкло; Вътрешни MDF врати; Блиндирана входна врата. С Централно отопление (ТЕЦ). Срок: Септември 2021 г.

ОБЕКТИТЕ В СГРАДАТА СА ПРОДАДЕНИ!

 
ЧЛЕН НА КАМАРАТА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Не си бил никъде, докато не си се прибрал вкъщиТери Пратчет

СОФИЯ ПРОДЖЕКТ ООД
гр. София 1606
Бул. Македония 15, Партер

+359 2 852 4261
+359 885 510 358