СОФИЯ, ЛАГЕРА
ТРОЯНСКИ ПРОХОД 24

ЛУКСОЗНА ЖИЛИЩНА СГРАДА В СТРОЕЖ, ГРАД СОФИЯ - РАЙОН КРАСНО СЕЛО - ЛАГЕРА. НАМИРА СЕ НА УЛ. " ТРОЯНСКИ ПРОХОД " 24.


Новострояща се луксозна жилищна сграда с гаражи в район Красно село - Лагера, на град София, с перфектно местоположение на адрес: ул. "Троянски проход" № 24, в един от най-предпочитаните южни райони на столицата, на тихо и спокойно, но същевременно много комуникативно място, чрез достъп до бул. "Цар Борис III", няколко трамвайни и автобусни спирки, пешеходно разстояние до ВМА (Военномедицинска Академия) и център. Сградата е на 9 етажа, с южно изложение и гледка към парк, от по-високите етажи: гледка към Витоша. На подземния етаж и на партер са разположени гаражи, на останалите - жилища, само с по 2 функционални и правилно разположени апартамента на етаж.
Европейски стандарт на качество: луксозни общи части; 8 местен асансьор ORONA; Покрив – хидро и топлоизолация; Керамични тухли WIENERBERGER – Porotherm осигуряващи надеждна енергийна ефективност; Топлоизолация – цялостна система на BAUMIT с минимална дебелина на пакета 10 см.; Немска PVC дограма TROKAL – 6 камерен профил от 76 мм PVC, с троен стъклопакет и нискоемисийно k стъкло; Вътрешни MDF врати; Блиндирана входна врата. С Централно отопление (ТЕЦ).
Гъвкава схема на плащане - съобразена с етапите на строителството, възможностите и желанието на купувача.  Срок: Юни 2019 г.

За повече информация относно наличности и цени, моля кликнете върху бутоните, изброени по - долу, свържете се с нас на телефони 02/852-42-61; 0885/510-358 или ни пишете на адрес: info@sofiaproject.com

 
ЧЛЕН НА КАМАРАТА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Една къща не е истински дом, освен ако не съдържа храна и огън не само за тялото, но и за умаБенджамин Франклин

СОФИЯ ПРОДЖЕКТ ООД
гр. София 1606
Бул. Македония 15, Партер

+359 2 852 4261
+359 885 510 358