ВАРНА
СВЕТИ НИКОЛА

ПРОДАДЕНО! Луксозен жилищен комплекс, разположен в град Варна кв. „Свети Никола”, ул."арх.Георги Ганев" №37, с прекрасна морска панорама


Жилищен комплекс, разположен в зона „Свети Никола” – в административните граници на град Варна. Мястото е с прекрасна морска панорама към целия Варненски залив и открито море. Районът е застроен само с ниски сгради и е с големи пространства заети от зеленина – ниска и висока растителност. Морето е на около 1 км от жилищния комплекс, но поради височината на мястото, е осигурена морска панорама дори от най-ниските етажи. Идеалния център на гр. Варна (сградата на Общината и Хотел „Черно море) се намира на 6 км, най-близките обществено достъпни плажове са на 3 км от жилищния комплекс.

Жилищният комплекс се състои от три секции (А, Б и В), с общо 64 апартамента и 3 магазина.

Комплексът разполага с голям двор (4000 кв.м), който е богато озеленен, с аранжирани елементи на парковата архитектура – алеи, прогледни площадки, беседка, пейки, детски кът и голям басейн с детско отделение. Достъпът до жилищния комплекс, включително до двора и басейна, е ограничен чрез физическа охрана за външни посетители. Право на достъп  имат само собствениците на апартаменти, техните семейства и техните наематели.
Довършителните работи са изпълнени с изключително качествени и  съвременни материали и технологии. Всички апартаменти и магазини са завършени "до ключ"

Етап на развитие на проекта:          

Сградата е С АКТ 16!

Всички имоти в комплекса са ПРОДАДЕНИ!

 

 
ВАРНА - Свети Никола
ВАРНА - Свети Никола
ВАРНА - Свети Никола
ВАРНА - Свети Никола
ПРОДАДЕНО!
ЧЛЕН НА КАМАРАТА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Дом е мястото, където те искат да останеш по-дългоСтивън Кинг

СОФИЯ ПРОДЖЕКТ ООД
гр. София 1606
Бул. Македония 15, Партер

+359 2 852 4261

+359 885 510 358